İZMİR / BAYRAKLI - Kuyumcu Abdullah Altınçubuk İlkokulu

okulumuzda coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak Milli Mücadeleyi

başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere

tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Nis

www.eba.gov.tr portalındaki video ve uygulamalar öğrencilerle birlikte incelendi.

EBA Portal hakkında öğrencilerde farkındalık sağlayacak tanıtım çalışmaları yapıldı.

Ekm

Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz, öğretmenimiz Ayten VARIŞLI önderliğinde "TURŞU KURUYORUM" etkinliği düzenlediler. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Desteklerini esirgemeyen, emeği geçen tüm velilerimize teşekkür ediyoruz...

Nis

2 Nisan, tüm dünyada otizm konusunda farkındalık oluşturmak ve otizmden kaynaklanan sorunlara çözümler bulmak amacıyla, 2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından "Dünya Otizm Farkındalık Günü" olarak ilan edilmiştir.

Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında okulumuzda yapılan etkinliklerde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ediyoruz.

OTİZMİN FARKINDAYIZ ONLARIN YANINDAYIZ